|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 26 de juny de 2012

Cardedeu rep una subvenció del FEDER per a la millora de camins rurals per a la prevenció d'incendis forestals

L'import de la subvenció és de 103.000 euros, la meitat del pressupost del projecte, que contempla la utilització d'àrid reciclat amb marcatge CE.
L’Ajuntament de Cardedeu ha aconseguit una subvenció del FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) destinada a la millora de la xarxa de camins rurals per a la prevenció d’incendis forestals. L’import de la subvenció concedida és de 103.552,97 euros, la meitat del que suposa el projecte redactat per l’àrea de territori de l’Ajuntament (207.105,94 euros). Per a l’altra meitat, el consistori ha demanat una segona subvenció a l’Agència de Residus de Catalunya. El projecte contempla la utilització d’àrid reciclat amb marcatge CE (un tipus d’àrid amb segell de qualitat de la Comunitat Europea), condició per a optar a aquesta segona subvenció.

Quan es tingui garantida la subvenció de tot el projecte (en funció de la resolució que faci l’Agència de Residus de Catalunya) es procedirà a dur a terme l’actuació. El termini d’execució és de dos anys, però s’espera poder finalitzar-lo abans.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: