|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimecres, 30 de maig de 2018

Cardedeu rep una subvenció de més de 357.000 euros per modernitzar el Polígon Sud

L'objectiu és fer quatre grans inversions per millorar la qualitat i competitivitat del polígon i afavorir el creixement empresarial.

L'Ajuntament de Cardedeu ha rebut una subvenció de més de 357.000 euros per modernitzar el Polígon Sud. L'ajut, de la Diputació de Barcelona, es destinarà a millorar la qualitat i la competitivitat del Polígon Sud a través de quatre inversions amb l'objectiu d'afavorir el creixement empresarial, atreure noves oportunitats de negoci i generar ocupació de qualitat.

En concret, les quatre inversions són:
• Millora integral de la xarxa de col·lectors del Polígon Sud, en base al Pla Director de Clavegueram.
• Conversió de l'enllumenat l'actual per un de tecnologia LED substituint totes les llumeneres existents, millorant l'eficiència de la il·luminació amb estalvi energètic.
• Connexió per a vianants des del Polígon Sud al Polígon Les Aigües mitjançant una vorera de formigó segregada de la calçada per fer més segur el pas per als vianants.
• Instal·lació d'un punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics amb dues tomes en una parcel·la municipal al centre del polígon.

A partir d'ara començaran tots els tràmits per licitar i executar les actuacions, que han d'estar enllestides d'aquí un any. El cost total és de 421.055 €, dels quals 357.897,06 € són subvencionats per la Diputació, que ha concedit a l'Ajuntament el 100% de l'ajut demanat.

Amb aquesta subvenció, ja són més de 1.700.000 euros la quantitat econòmica compromesa per la Diputació amb l'Ajuntament per als propers anys (entre la Mesa de Concertació i el Programa Complementari d'Equipaments i de Modernització de Polígons) per finançar diferents equipaments i serveis com la Tèxtil Rase, el Mercat municipal, el Museu Arxiu Tomàs Balvey o el Polígon Sud, gràcies a haver encaixat els requeriments tècnics dels projectes previstos amb els criteris de subvencions de la Diputació.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: