|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dilluns, 8 de setembre de 2014

Cardedeu rep la màxima distinció del Certamen Viles Florides per tercer any consecutiu

Cardedeu manté les tres flors d'honor de la nova edició del Certamen Viles Florides. És l'únic municipi del Vallès Oriental que ha aconseguit la màxima distinció.
Per tercer any consecutiu Cardedeu ha rebut les tres flors d'honor, la màxima distinció del Certamen Viles Florides, que reconeix la tasca dels municipis per a la millora de l'espai urbà. Enguany el jurat ha valorat la "posada en valor del patrimoni natural i els espais verds del municipi que es vertebren en la Riera de Vallforners", així com les obres d'estabilització de talussos i recollida d'aigües del Parc de la Serreta. També n'ha destacat la incorporació de la visita al Molí d'en Felip com a activitat escolar, la Fira de Turisme Rural i les activitats del Museu.

El jurat ha elogiat també la voluntat i entusiasme de l'equip municipal, que involucra totes les regidories implicades, el Museu Arxiu Tomàs Balvey i nombroses entitats locals i escoles.

Cardedeu és l'únic municipi del Vallès Oriental que ha aconseguit la màxima distinció. En aquesta edició també han rebut tres flors d'honor els municipis de Figueres, Olot, Sant Hilari Sacalm, Vilassar de Mar i Vila-Seca. En total 36 municipis de Catalunya han rebut enguany un reconeixement de Viles Florides.

El programa Viles Florides està impulsat per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: