|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 7 de juliol de 2016

Cardedeu rep el Pla de mobilitat urbana sostenible

El document ha esta elaborat per la Diputació i lliurat al regidor d'Urbanisme i Espai Públic, Joan Masferrer.
La Diputació de Barcelona ha finalitzat la redacció del Pla de mobilitat sostenible de Cardedeu, un document bàsic per configurar les actuacions a realitzar i que garanteixin a les persones del municipi una mobilitat sostenible i segura. El Pla ha estat lliurat pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, al regidor d'Urbanisme i Espai Públic, Obres i Serveis, Joan Masferrer.

L'objectiu del Pla és configurar un model de transport més eficient pe millorar la competitivitat dels sistema productiu, incrementar la qualitat de vida dels ciutadans i no comprometre les seves condicions de salut, aportar més seguretat en els desplaçaments i establir unes pautes de mobilitat més sostenibles entre el conjunt d'habitants del municipi.

El document inclou una anàlisi de l'accessibilitat i la mobilitat de les persones i una avaluació de la circulació i la seguretat viària del municipi. També s'analitza la situació del transport públic de viatgers, els aparcaments disponibles o les activitats econòmiques que es desenvolupen en l'àmbit municipal, a més d'altres aspectes com ara el soroll, el consum energètic i les emissions associades als vehicles.

El Pla fa també propostes d'actuació en els àmbits de la mobilitat, ja sigui a peu, en bicicleta, en transport públic o en vehicle privat motoritzat, així com de la seguretat viària, l'aparcament i les mesures a adoptar per a la promoció, educació i sensibilització per a una mobilitat sostenible.

Nota de premsa elaborada per la Diputació de Barcelona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: