|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 20 de novembre de 2018

Cardedeu promou la producció ecològica amb una convocatòria d'ajuts per a empreses locals

En total se subvencionaran 7 empreses, amb 1.000 euros per cadascuna. El termini de presentació de sol·licituds finalitza l'1 de desembre de 2018.

L'Ajuntament ha obert una convocatòria de subvencions per a empreses de producció ecològica de Cardedeu. L'ajut vol promoure la producció i l'elaboració ecològica al municipi com a model sostenible de producció alimentària.

Per optar-hi, cal que l'empresa estigui certificada en ecològic i que tingui l'explotació, l'activitat o el centre de treball al terme municipal de Cardedeu. La recepció de l'ajut anirà condicionada a la justificació de despeses relacionades amb l'activitat, com pot ser la compra de petita maquinària, sistemes de reg, tractaments orgànics de fertilització, plagues i malalties, despeses de certificació, honoraris d'assessoraments o companyes de promoció d'aliments ecològics, entre d'altres. El termini de presentació de sol·licituds finalitza l'1 de desembre de 2018.

La subvenció, d'un total de 7.000 euros, és de concurrència competitiva i s'atorgarà a les set empreses millor valorades, on es premia el fet de ser un projecte creat recentment i també formar part de l'economia social i solidària.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a l'enllaç adjunt:
http://www.cardedeu.cat/public/serveis-i-tramits/subvencions-2018/agroecologia-2018/

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: