|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut

Dilluns, 28 de maig de 2018

Cardedeu promou al Dia Mundial Sense Tabac 2018

Durant tot el matí, una taula al mercat anima les persones fumadores a canviar d'hàbits per evitar cardiopaties, entre d'altres efectes adversos.

Cardedeu s'ha adherit a la celebració del Dia Mundial Sense Tabac que se celebra el 31 de maig. El CAP Can Borràs i l'Ajuntament col·laboren amb una taula informativa avui aprofitant el mercat dels dilluns, on animen a fer un canvi d'hàbits a les persones fumadores canviant-los cigarretes per bossetes de fruita seca.

El Dia Mundial Sense Tabac, que se celebra el 31 de maig promogut per l'OMS des de 1988, vol centrar l'atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública. Actualment mata quasi sis milions de persones arreu del món, més de sis-centes mil de les quals són fumadores passives.

Aquest esdeveniment pretén informar la població sobre els perills que suposa el consum de tabac, la principal causa prevenible de defunció al món, i també pretén donar a conèixer tot el que les persones poden fer per reivindicar el seu dret a la salut i a una vida sana. Un altre dels objectius d'aquesta celebració és protegir les generacions futures del consum de tabac. L'objectiu concret d'enguany és relacionar el consum del tabac amb les cardiopaties.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: