|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 30 de juliol de 2009

Cardedeu presenta més al·legacions a la ubicació del kàrting projectat a Llinars

L'Ajuntament de Cardedeu ha presentat avui més al·legacions contra la ubicació del circuit de kàrting projectat a Llinars.
En aquest cas, les al·legacions s'han presentat a la Modificació puntual del Pla General d'Ordenació urbana de l'Ajuntament de Llinars, que modifica la qualificació d'uns terrenys a tocar del terme municipal de Cardedeu permetent-ne l'ús com a centre esportiu per a la pràctica d'esports del motor i on està projectat instal·lar-hi el circuit de kàrting internacional.

Les al·legacions presentades per l'Ajuntament són de caràcter jurídic i tècnic. Entre d'altres, n'hi ha contra l'Informe de Sostenibilitat Ambiental, que inclou l'ocupació del sòl, la protecció de la biodiversitat, la qualitat del paisatge, el cicle de l'aigua o la gestió de residus, entre d'altres. També n'hi ha que fan referència a l'estudi acústic ambiental, que es considera incomplet i incorrecte; a la vulneració de les distàncies mínimes respecte a les finques veïnes; a que no s'han tingut en compte les alternatives d'emplaçament del circuit; o a una reclassificació encoberta del sòl per la incompatibilitat de l'ús de centre esportiu per a la pràctica d'esports de motor en sòl no urbanitzable.

D'altra banda, l'alcaldessa de Cardedeu s'ha desplaçat aquest matí a Barcelona per mantenir una reunió sobre el tema del kàrting amb la Directora General de Qualitat Ambiental del Departament de Medi Ambient, Maria Comellas. Comellas ha manifestat a l'alcaldessa que el projecte no preveu les mesures correctores d'impacte acústic imprescindibles per evitar les molèsties als veïns, i s'ha compromès a analitzar amb deteniment tota la documentació que inclou l'expedient.

Finalment, l'Ajuntament també ha recollit gairebé 200 al·legacions individuals d'entitats i veïns de Cardedeu que ha preparat la plataforma STOP KARTING i les ha presentat en temps i forma a l'Ajuntament de Llinars, tal i com es va comprometre a fer.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: