|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Habitatge

Dilluns, 27 de novembre de 2017

Cardedeu presenta el Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge

L'Oficina Local d'Habitatge, situada a Can Borràs, ofereix informació, assessorament i intermediació per a persones amb dificultats per afrontar deutes hipotecaris els dilluns, dimecres i divendres.

Avui s'ha presentat el Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH) de Cardedeu, que la Diputació de Barcelona ha posat en marxa amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i el Col·legi d'Advocats de Granollers. A la presentació, hi han participat Meritxell Budó, vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona; Josep Medina, degà del Col·legi d'Advocats de Granollers; Sílvia Grau, directora operativa d'Actuacions d'Urgència en Matèria d'Habitatge de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, i Enric Olivé, alcalde de Cardedeu.

L'objectiu del SIDH, que compta amb la col·laboració dels Col·legis d'Advocats de la demarcació de Barcelona, és augmentar i estendre els punts d'atenció a les famílies que tenen problemes per afrontar els deutes hipotecaris o de pagament de lloguer, així com establir una acció coordinada i un model i circuit únics de mediació en tot el territori de la demarcació.

A Cardedeu el SIDH s'ofereix a Can Borràs a través de l'Oficina Local d'Habitatge. El seu objectiu és evitar, en la mesura del possible, la pèrdua de l'habitatge per causes d'impagament de préstecs hipotecaris. Les persones que estan en risc de perdre el seu habitatge habitual per no poder fer front al pagament de la hipoteca o per haver estat avaladores d'habitatges que estan en situació d'impagament, poden dirigir-se a l'Oficina Local d'Habitatge, des d'on se les informarà de les opcions existents amb assessorament personalitzat, es definirà conjuntament una proposta de solució, es farà intermediació amb les entitats financeres i s'oferirà assistència jurídica. El servei també s'adreça a aquelles persones que no puguin fer front al pagament del lloguer, sempre i quan la propietat sigui una entitat bancària.

L'Oficina Local d'Habitatge de Cardedeu està ubicada a Can Borràs, amb atenció els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 h. Es pot sol·licitar cita prèvia presencialment o per correu electrònic a saccardedeu@diba.cat

El Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge, que la Diputació ha desplegat per totes les comarques de Barcelona és fruit de la coordinació amb Ofideute, el servei de mediació hipotecària de la Generalitat, prestat per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya creat el 2010.


Oficina Local d'Habitatge de Cardedeu
Can Borràs (c. Dolors Granés, 2)
saccardedeu@diba.cat
Horari d'atenció: dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 hores

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: