|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Igualtat

Dijous, 1 de febrer de 2018

Cardedeu presenta el Pla Local d'Igualtat de Gènere

Elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona, el document fixa les necessitats i marca les polítiques públiques que cal impulsar en matèria d'igualtat.

L'Ajuntament de Cardedeu ja té enllestit el Pla Local d'Igualtat de Gènere que s'ha elaborat al llarg de 2017 amb el suport de la Diputació de Barcelona, i amb la participació de la ciutadania i personal municipal. A partir d'una diagnosi, s'han detectat quines són les necessitats de Cardedeu en matèria d'igualtat de gènere, i s'ha marcat un full de ruta per impulsar polítiques públiques concretes des d'ara i fins l'any 2021.

Aquest matí s'ha presentat el Pla d'Igualtat de Gènere amb la presència del diputat d'Igualtat i Ciutadania, Antoni Garcia, el regidor d'Igualtat, Hug Lucchetti, i les persones que han elaborat el pla.

El Pla d'Igualtat de Gènere és un dels objectius estratègics recollits al Pla d'Actuació Municipal d'aquesta legislatura per desenvolupar polítiques feministes al municipi.


Pla d'Igualtat de Gènere de Cardedeu:

Cardedeu endega el seu primer Pla d'Igualtat de gènere amb la voluntat de posar en valor les bases per lluitar contra les desigualtats de a través del traçat d'una estratègia global pel desenvolupament de les polítiques públiques d'igualtat de gènere pels propers anys (2017-2021).

El Pla té la missió d'incorporar de manera plena i efectiva el principi d'igualtat de gènere de manera transversal a totes les polítiques públiques, així com vetllar per promoure serveis específics que en tinguin cura.

Els 4 principals reptes o línies del Pla són:

• Dotar de coherència interna l'impuls de les polítiques d'igualtat
• Aplicació de la transversalitat de gènere a tota la intervenció municipal
• Sensibilització i formació (interna i externa)
• Establir mecanismes de funcionament i coordinació interna

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: