|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 25 de gener de 2018

Cardedeu prepara la segona edició del curs "Iniciació a la restauració: cambrer de sala i auxiliar de cuina"

La inscripció romandrà oberta fins la cobertura de places i màxim fins el 28 de febrer.

L'Ajuntament de Cardedeu endega la segona edició del projecte de formació i acompanyament a la inserció "Inicia't a la restauració". Mitjançant la subvenció del programa complementari de foment de l'ocupació local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona, el projecte pretén donar resposta a la necessitat de personal qualificat de les empreses del sector de restauració i la d'aquelles persones majors de 45 anys amb dificultats afegides per trobar feina.

El projecte consta de dues parts:
  • Formació en "Iniciació a la restauració: cambrer de sala i auxiliar de cuina" de 150 hores de durada, en horari de dilluns a divendres de 9.30h a 14.30h. També es rebran competències tècniques d'ajudant de cuina i de sala.
  • Formació en competències d'orientació al client bàsiques per treballar en el sector, actualització del CV i orientació en la recerca de feina.

El projecte, que també pretén donar resposta a les necessitats de contractació dels restaurants i cafeteries de Cardedeu i voltants, preveu la bonificació per a les empreses que contractin personal (subvenció per a la contractació). Ben aviat es publicaran les bases que regiran aquestes subvencions. Es treballarà perquè l'alumnat que superi la formació, mitjançant aquesta bonificació en la contractació, aconsegueixi un contracte en un establiment de la zona que li permeti assolir experiència laboral en el sector.

De l’alumnat que va fer el curs en la primera edició, 9 persones han obtingut un contracte laboral, dels quals 7 són dins el sector de l’hosteleria.

Les persones interessades en rebre més informació sobre el projecte han de posar-se en contacte amb els serveis de Formació i Ocupació de la Mongia. Es pot fer a través del telèfon 93 841 88 14, presencialment al Centre de Formació la Mongia o bé a través de correu electrònic mongia@cardedeu.cat, indicant en l'assumpte "curs d'iniciació a la restauració".

Imatges

Més Informació
Enllaç 2a edició Curs de cuina

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: