|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 31 d'octubre de 2008

Cardedeu premia l'ús de la deixalleria

El Ple municipal d'ahir va aprovar la modificació de les ordenances fiscals per al 2009 amb un increment mitjà del 4,2%. La modificació més destacable és la de la taxa de recollida d'escombraries, on s'ha establert una bonificació del 20% de la quota si es justifica un mínim de 6 aportacions anuals a la deixalleria municipal.
Els contribuents podran presentar la sol'licitud de bonificació a l'OAC de l'Ajuntament o a l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació, juntament amb la documentació que acrediti les aportacions, fins el 31 de gener de l'any següent. Es manté també la bonificació del 95% de la taxa d'escombraries per als jubilats o pensionistes amb ingressos no superiors a l'IPREM i que no siguin propietaris de més d'un habitatge, així com les famílies monoparentals acollides al programa PIRMI. En aquest cas, per gaudir de la bonificació cal adreçar la sol·licitud a l'Ajuntament abans del 15 de febrer de 2009.

L'Impost sobre béns immobles (IBI) també incorpora una novetat: les famílies nombroses gaudiran d'una bonificació del 40% de la quota quan els ingressos bruts per membre de la família no superi els 8.000 euros anuals i l'immoble sigui l'habitatge habitual de la família.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: