|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Territori

Dimecres, 1 de juny de 2016

Cardedeu posa en marxa un sistema de detecció i seguiment d'incidències a la via pública

En una segona fase l'aplicació s'obrirà a la ciutadania que, de manera ràpida i senzilla, podrà fer arribar a l'Ajuntament qualsevol incidència detectada en carrers, places, parcs o jardins a través del mòbil.
Cardedeu va ser un dels municipis convidats a la V Jornada de la Xarxa Local SITMUN organitzada per la Diputació de Barcelona per exposar una experiència pilot. El responsable del GIS (Sistema d'informació geogràfica) de l'Ajuntament de Cardedeu, Jordi López, va explicar la incorporació d'un mòdul per a la introducció, visualització i seguiment d'incidències a la via pública a la Plataforma SITMUN, la plataforma centralitzada d'informació geogràfica de la Diputació.

A partir de la detecció d'una incidència, el zelador de via pública introdueix les dades geolocalitzades al sistema a través del mòbil, indicant tipologia i descripció de la incidència. Després, s'assigna cada entrada a una persona responsable que la gestiona i l'edita.

En una segona fase s'obrirà l'aplicació perquè la ciutadania pugui introduir, des del mòbil, les incidències que s'observin a la via pública de forma geolocalitzada, senzilla i ràpida. D'aquesta manera s'optimitzarà el manteniment municipal de l'espai públic, al mateix temps que es fa corresponsables del zel i la millora dels nostres carrers i places a tota la ciutadania, possibilitant una eina de fàcil ús per donar a conèixer les dades bàsiques de qualsevol incidència des d'un telèfon mòbil.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: