|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 14 de febrer de 2012

Cardedeu posa en marxa mesures d'estalvi energètic en l'enllumenat públic

Els reguladors de flux elèctric fan disminuir un 20% la potència.
Aquest mes s'ha posat en marxa una prova pilot als barris de Dominics nord, la Granada i Can Montells de Cardedeu amb l'objectiu de reduir el consum energètic de l'enllumenat públic.

En concret, s'han instal·lat reguladors de flux elèctric a les estacions d'aquests barris que fan disminuir la potència en un 20% a partir de l'encesa dels fanals i al llarg de tota la nit (fins ara, la potència es reduïa a partir de les 12 h de la nit, i ara s'aplicarà des del moment de l'encesa). Aquesta mesura repercuteix en el nivell lluminós, que és proporcional a la baixada del potencial.

Pel que fa a la resta del municipi, i en els quadres que ho permetin, l'enllumenat públic s'encendrà un quart d'hora més tard al vespre i s'apagarà un quart d'hora abans al matí.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: