|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Gent Gran

Dimarts, 12 de juny de 2012

Cardedeu participa en un intercanvi entre casals de la gent gran

El 20 de juny vindran membres del casal d'Avinyonet del Penedès i durant tot el dia els visitants i membres del Casal de Gent Gran de Cardedeu faran activitats al poble.
L’Ajuntament de Cardedeu ha organitzat un intercanvi amb el Casal d’Avinyonet en el marc del programa d’intercanvis de casals Tens molt per veure de la Diputació de Barcelona. El Casal de Gent Gran de Cardedeu serà l’amfitrió, el proper 20 de juny, de la trobada, en què membres dels dos casals es reuniran a Cardedeu per visitar el Museu i fer una passejada modernista. A continuació hi haurà un dinar conjunt i ball. L’activitat té un cost de 15 euros i les inscripcions s‘han de fer al Casal de Gent Gran. El termini finalitza el dia 18 de juny.

Tens molt per veure és un programa d’intercanvis entre Casals de la Gent Gran municipals de la província de Barcelona impulsat per l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració dels Ajuntaments de les poblacions. És una activitat que permet conèixer el ric patrimoni cultural i turístic dels municipis de la província i afavorir la relació entre persones grans, ja que posa en contacte grups de gent gran de diferents municipis tot compartint activitats socials, culturals i turístiques. Consisteix en el viatge en autocar del grup d’usuaris d’un Casal municipal a un altre municipi de la província (acompanyats d’un guia). Allà l’acull el Casal de Gent Gran amfitrió, que, en coordinació amb l’Ajuntament, ofereix un programa d’activitats, visites culturals i turístiques i organitza un dinar per a tots dos casals.

L’intercanvi entre Cardedeu i Avinyonet del Penedès tindrà la seva continuació a la tardor amb una visita al poble d’Avinyonet del Penedès.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: