|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Divendres, 6 de juny de 2014

Cardedeu participa al projecte "Esport local solidari"

Del 6 al 15 de juny es recollirà material esportiu per a països en vies de desenvolupament.
L'Ajuntament de Cardedeu s'ha sumat al projecte "Esport local solidari" que ha impulsat la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de recollir material esportiu fungible (roba, sabatilles, xarxes, pilotes...) amb finalitats solidàries. El projecte, que potencia la participació dels ens locals en accions de solidaritat, aprofita els projectes d'ESI (Esport Solidari Internacional) de recollida de material esportiu per a països en vies de desenvolupament, amb la finalitat de col·laborar amb organitzacions no lucratives que promouen la solidaritat envers les persones més necessitades.

L'Ajuntament de Cardedeu, que participa activament en la iniciativa, ha habilitat contenidors de recollida de material per tal que tots els ciutadans que ho desitgin puguin fer les seves donacions. Els punts de recollida estan situats a la zona esportiva municipal: al Pavelló d'Esports i al Camp de futbol. Es podran fer donatius des del 6 fins al 15 de juny.

Imatges

Documents
PDF Cartell
pdf - 76Kb

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: