|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dijous, 16 de juny de 2016

Cardedeu paga els impostos a l'Agència Tributària de Catalunya

A partir d'ara s'ingressarà l'IRPF del personal cada mes i l'IVA cada trimestre.
Aquesta setmana l'Ajuntament de Cardedeu ha fet el primer ingrés dels impostos de l'Estat a través de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC), a l'empara dels articles 204 de l'estatut d'Autonomia i 2 de la Llei 7/2007 de l'Agència Tributària de Catalunya. El consistori ha liquidat 51.236,83 euros, i a partir d'ara es pagarà cada mes l'IRPF dels treballadors i cada trimestre l'IVA, mitjançant l'ATC.

En el Ple ordinari de maig de 2013 es va debatre una moció sobre sobirania fiscal, que va ser aprovada per majoria absoluta. Des d'aleshores no s'havia implementat cap actuació per fer-la efectiva. També va ser un tema tractat en l'edició del butlletí municipal La Vila del mes de febrer a proposta de l'ANC de Cardedeu, amb resposta majoritàriament positiva de tots els grups municipals. És pel compromís de 2013, i per convicció, que l'Ajuntament pagarà els impostos a l'ATC.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: