|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 9 de juliol de 2013

Cardedeu ofereix el servei de Reempresa per conservar l'actiu empresarial

El CSETC serà qui posarà en contacte ambdues parts.
A partir d'aquest mes de juliol, Cardedeu disposarà d'un Centre Reempresa dins del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC), on s'oferirà assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. L'objectiu és impulsar i estructurar la transmissió d'empreses com a via de creixement d'activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d'ocupació al municipi. El programa Reempresa es va presentar ahir en un acte al CSETC que va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, el vicepresident primer i president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, el president de la patronal Cecot, Antoni Abad, i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer.

Amb aquest projecte, els emprenedors de Cardedeu i de municipis veïns amb conveni amb el CSETC, tindran la possibilitat de donar continuïtat a un negoci existent de qualsevol sector (comercials, industrials, agrícoles i de serveis). El CSETC serà qui posarà en contacte ambdues parts.

El Centre de Reempresa de Catalunya ha aconseguit tancar des de finals de l'any 2011 un total de 100 casos de reempreses que han suposat una inversió total de 5.265.044 euros.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: