|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimarts, 25 d'octubre de 2016

Cardedeu ofereix dues bicicletes handbike a persones amb mobilitat reduïda

Les bicicletes estan al Pavelló i es poden utilitzar de forma gratuïta presentant acreditació de mobilitat reduïda. La iniciativa és pionera a la comarca.
L’Ajuntament de Cardedeu, amb la col·laboració de l’Associació Amics d’en Biel, posa a disposició de totes les persones amb mobilitat reduïda dues bicicletes “handbike” adaptades per ser impulsades amb les mans.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que les persones amb dificultats de mobilitat puguin gaudir dels beneficis de fer esport i, en concret, puguin anar amb bicicleta amb la màxima autonomia possible.

Tot i que queda molt camí per recórrer, la cessió de les handbikes és un pas més per garantir la igualtat de drets i oportunitats, i per, entre tots i totes, construir un poble sense barreres. Cardedeu és el primer municipi de la comarca que cedeix bicicletes adaptades a la població.

Les bicicletes estan disponibles al Pavelló Municipal d’Esports (en horari de l’equipament), i la cessió és totalment gratuïta. Per poder-ne fer ús només cal presentar una identificació i la targeta que acrediti que la persona té mobilitat reduïda. Per a més informació i reserves truqueu al 93 846 20 54.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: