|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Territori

Divendres, 22 de gener de 2016

Cardedeu inventaria 35 camins municipals

Tècnics de la Diputació de Barcelona han elaborat el catàleg de camins municipals, que conté una fitxa descriptiva amb dades identificatives i d'estat de cada camí, amb descripció i fotografies.
L'Ajuntament de Cardedeu ha rebut, aquesta setmana, el catàleg inventari de camins municipals de Cardedeu elaborat per la Diputació de Barcelona. El document recull els principals camins del municipi que comuniquen nuclis de població i carreteres entre sí. L'alcalde, Enric Olivé, ha rebut el treball de la mà del diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega.

En total s'han inventariat 35 camins que sumen 30,836 km. Hi estan inclosos tots els que recull el Pla de Prevenció d'Incendis Municipal i els que el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) fixa com a vies de comunicació, escollits d'acord amb les indicacions dels tècnics encarregats de la redacció del catàleg i dels representants polítics i tècnics de l'Ajuntament.

A partir de la informació base de la geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm, s'ha fet un treball de camp amb visites a tots els camins per recollir dades descriptives pel seu posterior processament informàtic.

La majoria de camins es troben en bon estat de conservació i són transitables en la seva totalitat. De cada camí s'ha confeccionat una fitxa resum amb les dades identificatives com ara codi, nom, extrem i topònim, i situació; les dades generals d'estat, amb longitud, amplada i tipus de ferm, així com la seva descripció a partir de fotografies i perfil longitudinal.

El catàleg de camins municipals ha tingut un cost de 6.370,65 euros, dels quals el 80% han estat finançats per la Diputació de Barcelona i el 20% del pressupost municipal.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: