|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimecres, 20 de juliol de 2016

Cardedeu interposa una demanda judicial pels defectes estructurals del Complex Esportiu Municipal

La reclamació, de més de 900.000 euros, ve motivada pels defectes i desperfectes que van aparèixer a l'equipament esportiu poc després que l'Ajuntament el recepcionés, a l'octubre de 2005.
L'Ajuntament de Cardedeu ha interposat una demanda judicial contra els adjudicataris del projecte i de la direcció d'obra del Complex Esportiu Municipal (CEM Cardedeu), inaugurat a l'octubre de 2005. La demanda s'ha interposat per responsabilitat contractual dels contractes d'arrendament d'obres i d'execució, i per responsabilitat per vicis estructurals tant en la piscina coberta com en les sales esportives annexes. La reclamació del consistori és de 910.992,41 euros, que és l'import amb el qual s'ha quantificat la reparació d'aquests desperfectes més els costos que tindrà suspendre parcialment les activitats al complex esportiu durant les obres.

Poc després que l'Ajuntament recepcionés les obres, al 2005, van començar a aparèixer defectes per elements inacabats i desperfectes en la posada en marxa i funcionament de l'equipament esportiu. Això va provocar l'aparició d'humitats i, especialment, que el vas de la piscina anés perdent aigua, i finalment que els danys fossin generalitzats.

De fet, el Ple municipal del mes de juny d'enguany ha aprovat sol·licitar un crèdit extraordinari d'1.104.186 euros per a inversions al Complex Esportiu Municipal, que es destinarà principalment a la reparació necessària i imprescindible dels vasos de les piscines. També s'aprofitarà per adequar el recinte a les necessitats actuals amb la creació d'un espai de bar, construcció de tres pistes de pàdel, ampliació de les sales d'activitats esportives i d'altres millores generals de les instal·lacions, com per exemple, calefacció per biomassa.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: