|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 20 de juny de 2016

Cardedeu i PIMEC signen un acord per garantir el procés de relleu a les empreses del municipi

La iniciativa neix de la col·laboració publico privada entre les dues institucions per tal de sumar recursos, coneixements i expertesa en el suport a les empreses i la promoció econòmica de la ciutat.
L'Ajuntament de Cardedeu i PIMEC Vallès Oriental han establert un conveni de col·laboració que té per objectiu assegurar la continuïtat de les empreses immerses en un procés de relleu generacional. Han signat l'acord l'alcalde, Enric Olivé, i el president de PIMEC Vallès Oriental, Vicenç Paituví.

Es tracta d'un conveni de col·laboració que té per objectiu assegurar la continuïtat de les empreses familiars immerses en un procés de relleu generacional. A través de consultoria experta i individualitzada, PIMEC dóna suport a les pimes en la continuïtat de l'empresa familiar, la incorporació de nous membres, la retribució i l'estabilitat financera durant el procés.

Actualment, més del 60% de les empreses familiars es troben en situació de risc a causa de la manca de planificació en la successió. El programa vol evitar la poca planificació que accentua les interferències no només en les estratègies sinó també en la pròpia gestió posant en perill la supervivència, el manteniment de llocs de treball i el posicionament de l'empresa davant proveïdors, clients i entitats financeres.

L'empresa familiar té una gran importància al territori català. Representa el 66% del teixit empresarial, proporciona un 57% de l'ocupació i la seva facturació arriba al 55% del total. Per demarcacions, Girona té un 82% d'empreses familiars, Tarragona un 73%, Lleida un 72% i Barcelona un 62%.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: