|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimecres, 12 de maig de 2010

Cardedeu i PIMEC impulsaran accions conjuntes per al desenvolupament econòmic local

L'Ajuntament de Cardedeu i PIMEC Vallès Oriental han signat aquest migdia un conveni de col·laboració per desenvolupar accions conjuntes de promoció econòmica, formació de treballadors, suport a l'emprenedoria i d'implantació de noves tecnologies, entre d'altres.

El conveni expressa la voluntat d'ambdues parts de col·laborar en el desenvolupament integral dels treballadors, i en la reorientació de l'actual model econòmic per fer front als nous reptes de futur utilitzant les noves tecnologies per convertir-les en un dels actius del desenvolupament econòmic local. En aquest sentit, PIMEC ja va mostrar el seu suport al futur Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC), un projecte que es farà realitat a principis de l'any vinent.

Les accions conjuntes que es pretenen impulsar fan referència als àmbits de:
• La formació, tant per reciclar treballadors en actiu com per formar nous professionals i emprenedors
• La promoció de projectes d'emprenedoria innovadors i generadors d'ocupació
• L'intercanvi d'informació quantitativa i qualitativa
• La sensibilització, impulsant accions al servei d'empreses, entitats i institucions, fent especial incís en la protecció i desenvolupament dels col·lectius més desfavorits.

Han signat el conveni l'alcaldessa, Calamanda Vila, i Vicenç Paituví, president de PIMEC Vallès Oriental.

PIMEC és l'organització empresarial més representativa de Catalunya de les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms del país.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: