|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 29 d'abril de 2010

Cardedeu i la Roca fan front comú per resoldre problemes de mobilitat

Calamanda Vila, alcaldessa de Cardedeu, i Rafael Ros, alcalde de la Roca del Vallès, s'han reunit avui per tractar temes de mobilitat que afecten ambdós municipis.

En el transcurs de la trobada, els dos alcaldes han fet pública la seva preocupació pels col·lapses i embussos que provoca l'eix viari format per l'autopista, l'accés a la variant de Cardedeu i la carretera BV-5105 que uneix els dos municipis, especialment els dissabtes per l'increment de vehicles que genera el centre comercial de la Roca Village.

Vila i Ros s'han mostrat satisfets per la imminent construcció de la rotonda del Marital, a la intersecció de les carreteres C-251 i BV-5105, perquè resol el greu problema de seguretat en un punt amb alta densitat de trànsit. En aquest sentit, ahir es van signar les expropiacions de tres propietaris de Cardedeu per construir aquesta rotonda, finançada pel departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat. Per l'alcaldessa de Cardedeu, "amb la construcció d'aquesta rotonda es resoldrà el problema de seguretat urgent, però queda pendent solucionar la situació de col·lapse que es crea a la sortida 12 de l'AP-7 els dies que la Roca Village registra més afluència de públic". Segons l'alcalde de la Roca "la trobada ha servit per posar en comú la nostra preocupació en temes de mobilitat que ens afecten, i per explorar possibles solucions i alternatives que garanteixin bones comunicacions entre els dos municipis".

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: