|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 1 de desembre de 2010

Cardedeu es comunicarà amb la ciutadania per SMS

L'Ajuntament de Cardedeu reprèn el servei de comunicació municipal amb la ciutadania a través de missatges de telèfon mòbil (SMS) sobre temes que prèviament s'hagin sol·licitat.
El servei, totalment gratuït, es posa en marxa a partir d'avui 1 de desembre. Segons la regidora de Comunicació, Sònia Bartrés, "continuem ampliant els canals de comunicació amb els ciutadans, i ara comencen a informar a través del mòbil, de manera que els usuaris podran estar informats siguin on siguin. A més, de manera personalitzada perquè hauran escollit els temes sobre els quals volen rebre informació". Per Bartrés, "és un pas més en l'aposta ferma per la comunicació d'aquest govern".

Per rebre SMS només cal inscriure's a través del bàner situat a la portada del web, omplir el formulari i escollir els temes d'interès sobre els quals es vol rebre informació puntual. També es pot fer la subscripció presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a la plaça de Sant Joan, núm. 1. La subscripció es podrà modificar o cancel·lar en qualsevol moment mitjançant un escrit presentat a l'OAC o enviant un correu electrònic a comunicacio@cardedeu.cat

D'altra banda, la pàgina web municipal ha incorporat nous continguts, on s'hi pot consultar informació sobre història, patrimoni local, economia, recursos turístics o festes i activitats culturals, entre d'altres. La nova pàgina web ha registrat una mitjana de més de 14.000 visites mensuals des de la seva posada en marxa ara fa sis mesos. Els apartats més consultats són, per aquest ordre, borsa de treball, informació municipal i agenda.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: