|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 9 d'agost de 2012

Cardedeu engegarà el projecte de millora de camins rurals per a la prevenció d'incendis forestals

L'Agència de Residus de Catalunya ha atorgat una subvenció a l'Ajuntament de Cardedeu que permetrà, junt amb la subvenció rebuda per FEDER, dur a terme el projecte.
L’Ajuntament de Cardedeu ha rebut una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya que contempla la utilització d’àrid reciclat. Aquesta subvenció permetrà tirar endavant el projecte de millora de camins rurals per a la prevenció d’incendis forestals, que inclou la utilització d’àrid reciclat amb marcatge CE (un tipus d’àrid amb segell de qualitat de la Comunitat Europea), i que té un pressupost de 207.000 euros. El Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) va atorgar a finals de juny una subvenció per finançar la meitat del projecte (103.500 euros). Amb l’import que es rebrà de l’Agència de Residus de Catalunya (43.400 euros) i 60.100 euros provinents del pressupost municipal s’acabarà de finançar el projecte.

El termini d’execució previst és de dos anys, però s’espera poder finalitzar-lo abans.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: