|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dilluns, 25 de setembre de 2017

Cardedeu encapçala el rànquing del moviment Viles Florides

El municipi ha estat distingit amb 4 Flors d'Honor en el certamen 2017 que es va celebrar divendres al vespre a Mollet del Vallès.

Cardedeu ha estat reconeguda amb el distintiu de 4 Flors d'Honor al certamen Viles Florides 2017, la màxima distinció atorgada fins a dia d'avui i que només tenen 11 municipis dels més de 113 participants.

Aquest guardó s'atorga als municipi per la seva dedicació i inversió als espais verds en matèria d'enjardinament i embelliment, però també en el compromís en l'estalviar aigua o fer-ne servir de freàtica, evitar l'ús de productes químics fitosanitaris, l'eliminació d'herbicides químics com fa uns anys que es fa a Cardedeu, la divulgació del patrimoni natural o la participació de la ciutadania en projectes com els petits horts comunitaris de la plaça de Joan Alsina.

El jurat ha valorat les darreres actuacions als parcs dels Pinetons i de Pompeu Fabra, el reenjardinament del jardí del Museu, així com les actuacions per transformar alguns carrers del centre en zones de vianants.

La gala d'enguany s'ha celebrat a Mollet del Vallès, presidida per la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, i on hi assistit la regidora de Medi Ambient, Marta Cordomí, com a representant de Cardedeu. Viles Florides és un certamen promogut i organitzat per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC)

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: