|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Noves tecnologies

Dimarts, 20 de juliol de 2010

Cardedeu dóna suport al projecte Xarxa Oberta

L'Ajuntament de Cardedeu s'ha adherit al manifest en defensa del projecte Xarxa Oberta promogut pel Col·legi d'Enginyers Tècnics de Telecomunicacions.

Es tracta d'un projecte del govern de la Generalitat que consisteix en desplegar i construir una xarxa urbana de fibra òptica de banda ampla que arribi a tots els municipis de Catalunya i doni servei a les administracions públiques.

Xarxa Oberta permetrà crear les bases de futur de la nova Societat de la Informació i del Coneixement gràcies a l'impacte en l'àmbit públic, social i econòmic. A més, incrementarà l'eficiència i la productivitat dels serveis públics gràcies a les possibilitats que ofereix la gran capacitat de connexió, i permetrà arribar a indrets i fomentar la innovació en zones on fins ara no és possible. L'adhesió al manifest pretén instar la Generalitat a recolzar el projecte i exigir-ne la realització immediata.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: