|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Ple municipal

Dilluns, 29 de febrer de 2016

Cardedeu dóna suport a l'inici del procés de creació de l'estat català

El Ple ha aprovat una moció de suport al Parlament de Catalunya per iniciar el procés de desconnexió de l'estat espanyol, i una altra de suport a la Plataforma en Defensa de l'Ebre i a la lluita contra el Plan Hidrológico de la Cuenca del Ebro.
El Ple de Cardedeu ha aprovat una moció de suport a la declaració d'inici del procés de creació de l'estat català en forma de república que el Parlament de Catalunya va aprovar pel 9 de novembre de 2015. La moció insta a que el Parlament adopti les mesures necessàries per obrir el procés de desconnexió de l'estat espanyol de manera democràtica, massiva i pacífica, que permeti l'apoderament de la ciutadana, i es basi en una participació oberta, activa i integradora. Així mateix, l'Ajuntament de Cardedeu es compromet a participat del procés i es posa a disposició del Parlament per garantir la creació del nou estat català. La moció s'ha aprovat per majoria absoluta amb 13 vots a favor (ERC, CUP, CiU i GpC) i 2 en contra (PSC).

En la mateixa sessió plenària s'ha aprovat una moció de suport a la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) i a la lluita contra el Plan Hidrológico de la Cuenca del Ebro. Amb això, l'Ajuntament s'ofereix a donar suport als actes que s'organitzin al municipi per difondre la tasca de la PDE. A més, la moció rebutja el la Hidrològic de la Demarcació Hidrogràfica de l'Ebre aprovat pel govern espanyol. S'ha aprovat per unanimitat de tots els partits polítics.

El Ple també ha aprovat, entre d'altres, la modificació de l'ordenança general de subvencions de l'Ajuntament per adaptar-la a les lleis de transparència, tant la de l'estat espanyol com la catalana, i per introduir alguns aspectes de la regulació que poden ser simplificats per agilitzar l'activitat administrativa.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: