|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimecres, 5 de novembre de 2014

Cardedeu destina més de 66.000 euros per complementar els ajuts de menjador del Consell Comarcal

L'Ajuntament de Cardedeu ha ampliat amb 66.890 euros els ajuts de menjador que atorga el Consell Comarcal del Vallès Oriental (CCVO) per donar resposta a les demandes dels ciutadans.

El CCVO, qui gestiona aquests ajuts, ha concedit 93 ajuts de menjador de les 223 sol·licituds presentades, i en té 40 pendent de resolució. En total, ha destinat 51.286 euros per aquest curs escolar, una xifra per sota de la meitat del que havia destinat el curs anterior, que era de 129.998 euros.

Per això, l'Ajuntament de Cardedeu ha optat per resoldre aquesta necessitat no coberta. D'una banda, complementant la quantitat concedida per alumne, ja que s'ha detectat que moltes famílies no podien fer front al preu de menjador tot i comptar amb l'ajut del CCVO. I d'altra banda, concedint 44 ajuts més amb diferents imports per alumne, atenent a la situació econòmica i social de cada família. Aquesta ampliació per part de l'Ajuntament suposa un total de 66.890,56€. A més, l'Ajuntament està a l'espera de la resolució els 40 ajuts no resolts per tal d'aplicar el mateix concepte de complement o atorgament.

D'altra banda, i atenent a la demanda dels ciutadans, la regidoria de Serveis Socials està treballant per obrir una convocatòria pública d'ajuts de llibres i material escolar.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: