|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 28 de juliol de 2011

Cardedeu demana la prolongació de la nova línia R8 fins a Sant Celoni

L'alcaldessa s'ha reunit amb el director de Rodalies de Catalunya.
L'alcaldessa, Calamanda Vila, ha demanat la prolongació de la nova línia R8 fins a Sant Celoni (actualment de Granollers - Martorell), en una reunió mantinguda aquest dilluns amb el director de Rodalies de Catalunya, Miguel Ángel Remacha. Per l'alcaldessa, aquesta prolongació no només beneficiaria als usuaris estudiants de la UAB del tram Sant Celoni-Cardedeu, sinó que també faria augmentar la freqüència dels trens entre les estacions de Sant Celoni i Granollers, i alhora fins a Barcelona.

Durant la reunió, Vila ha reiterat les demandes de millora dels accessos a l'estació i de l'adequació de l'aparcament de la zona sud. Així mateix, l'alcaldessa ha proposat també la creació de pacs turístics que combinin bitllets de tren a Cardedeu amb ofertes culturals i de lleure del municipi.

L'Ajuntament de Cardedeu ha fet la mateixa petició formal de prolongació de la R8 al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. Responsables del departament s'han compromès a fer un seguiment de totes aquestes peticions.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: