|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Divendres, 9 de juliol de 2010

Cardedeu contracta 27 persones dins els Plans extraordinaris d'ocupació

L'Ajuntament de Cardedeu ha contractat 27 persones aturades en el marc dels Plans extraordinaris d'ocupació subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) dins el projecte Impuls i el Fons Social Europeu.

Aquests plans tenen com a finalitat fomentar l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur, i millorar la seva qualificació i competències professionals en sectors i activitats capaços de generar nous llocs de treball, mitjançant l'adquisició de l'experiència laboral i la formació. Els contractes tenen una durada de 6 mesos, on estan incloses 100 hores de formació.

Cardedeu ha presentat 5 projectes dins els sectors subvencionables:

  • Cardedeu Digital (noves tecnologies): 5 persones
  • Rehabilitació d'edificis municipals: 17 persones
  • Digitalització documental: 3 persones
  • Difusió mediambiental: 1 persona
  • Millora de l'eficiència energètica: 1 persona

La selecció del personal aspirant s'ha fet a través de la borsa de treball municipal amb la conformitat de l'Oficina de Treball de la Generalitat de Granollers-Perifèria, ja que era requisit indispensable que les persones contractades fossin aturades inscrites al SOC amb una antiguitat mínima de 6 mesos i que haguessin esgotat la prestació o subsidi d'atur. Durant els mesos de maig i juny s'han fet nombroses sessions informatives per explicar les característiques d'aquesta selecció de personal.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: