|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Gent Gran

Divendres, 23 de novembre de 2012

Cardedeu compta amb un nou espai lúdic i de salut per a la gent gran

Ubicat al Pavelló, permetrà fer-hi exercicis físics, de mobilitat i de recuperació.

Aquest divendres està previst que s'acabi d'instal·lar una nova àrea d'espai lúdic i de salut dirigit a la gent gran. A més de practicar-hi exercicis físics de manteniment, l'àrea està dissenyada per tal que les persones majors de 65 anys també hi puguin fer exercicis de recuperació i de mobilitat, molt beneficiosos no només per reforçar la capacitat funcional sinó també pel manteniment de l'equilibri i l'estimulació de la memòria.

L'àrea està ubicada al Pavelló Municipal d'Esports, en un lloc de pas de persones grans, i a prop del Centre de Dia i de la Tèxtil Rase, fet que propiciarà la dinamització de l'espai.

La Diputació de Barcelona, a través d'una subvenció que va demanar la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cardedeu, ha assumit el cost total de l'adquisició dels aparells i la instal·lació de l'espai lúdic i de salut (14.000 euros), i n'ha cedit la propietat a l'Ajuntament.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: