|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 19 de març de 2012

Cardedeu celebra el XIIIè Festival de Música

Els acte es faran entre el 23 i el 25 de març al Centre Cultural i a la plaça d'Anselm Clavé.
El XIIIè Festival de Música de Cardedeu, organitzat per l’Agrupació Coral Cardedeuenca, se celebrarà aquest cap de setmana amb diversos actes musicals per a tots els gustos:

•    Divendres 23 de març:
Andrea Motis & Joan Chamorro Sextet

El reconegut multi-instrumentista Joan Chamorro presenta Andrea Motis, la precoç cantant, trompetista i saxofonista catalana, membre de la Sant Andreu Jazz Band, que recentment va deixar bocabadat al mateix Quincy Jones. Junts ens ofereixen un espectacle ple de matisos amb una renovada visió del jazz clàssic i el talent i la genialitat com a segell indiscutible.

Al Centre Cultural de Cardedeu, a les 22 h.
Entrades exhaurides

•    Dissabte 24 de març:
"Ball Folk", de Semproniana

Balls de parella i balls en grup en un repertori 100% ballable, un ball folk obert a la participació i amb una durada de fins a 2 hores sense interrupció. Hi trobareu des d’algunes danses que marquen la identitat del Vallès (ball de gitanes) fins a melodies d’arreu del Principat, passant també per altres indrets (Occitània, França, País Basc...). Les músiques són tradicionals i populars, però també d’autor i, fins i tot, algunes composicions pròpies.

Plaça d’Anselm Clavé, a les 12 h (si plou es farà al Teatre Esbarjo).
Acte gratuït

"Univers Montsalvatge" amb el Cor de Cambra de Granollers
Els textos i posada en escena de la mà de Quim Lecina complementen aquest programa del concert, ajudant a l’espectador a acostar-se i entendre l’univers del compositor gironí. El Cor de Cambra de Granollers ha volgut, amb aquest programa, sumar-se a la celebració del centenari de Xavier Montsalvatge.

Al Centre Cultural de Cardedeu, a les 22 h.
Preu entrada: 15 euros

•    Diumenge 25 de març:
"Des de Jailnight", d'Emmanuel Djob

90 minuts de cançons originals i inèdites entre l’obscuritat ronca del blues, gospel i l’emocionant lluentor nua de l’ànima, que descriu el viatge d’un presoner sentenciat a ser executat, passant per l’obscuritat del calabós i una mort anunciada, a la llum desitjada del sol de l’alliberament somniat.

Les distorsions del temps i de l’espai, són les peces d’un trencaclosques d’assemblatge incert. Emmanuel Djob és un cantant camerunès amb una veu de baríton cremada per la vida i una guitarra crua i subtil. Una persona amb carisma. Això podria resumir l’home que veureu a l’escenari. La resta és el que cadascú de vosaltres descobrirà.

Al Centre Cultural de Cardedeu, a les 22 h.
Preu entrada: 15 euros

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: