|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 7 de març de 2013

Cardedeu arranja 25 km de camins rurals per prevenció d'incendis forestals

El projecte es va presentar als veïns afectats.
Uns 80 veïns afectats van assistir dimarts a la tarda al Teatre Esbarjo a la sessió informativa de les actuacions i afectacions que suposarà l'arranjament dels camins rurals de Cardedeu. Van explicar el projecte l'alcaldessa, Calamanda Vila, el regidor d'Obres, Serveis i Medi Ambient, Joan Pinós, els tècnics municipals i el director de les obres. També estaven presents representants de l'empresa adjudicatària de les obres.

Durant aquest mes s'han iniciat els treballs, i és previst s'allarguin uns 6 mesos, sempre que la climatologia no entorpeixi gaire el ritme previst. S'actuarà en un total de 25 km de camins per millorar l'estat del ferm. D'aquesta manera es facilitarà el pas de vehicles del veïnat i per la campanya de prevenció i vigilància d'incendis. En concret, les tasques consisteixen en una desbrossada de marges, neteja de cunetes, repàs de trenques, aportació d'àrid reciclat, i anivellament.

L'actuació té un cost de 207.106 euros i serà cofinançada al 50% pel FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional), 29% per l'Ajuntament de Cardedeu i 21% per l'Agència de Residus de Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: