|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 9 de novembre de 2015

Cardedeu aprova una moció de suport al president Mas, a l'exvicepresidenta Joana Ortega i a la consellera Irene Rigau

El Ple municipal va aprovar la moció per majoria absoluta.
El Ple de Cardedeu ha aprovat una moció de suport al president Artur Mas, a l'exvicepresidenta Joana Ortega i a la consellera Irene Rigau per la seva imputació per l'organització del procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre de 2014. La moció ha estat aprovada per majoria absoluta, amb els vots a favor d'ERC, 2 regidors de la CUP, CiU, PSC i GPC, l'abstenció de 2 regidors de la CUP i el vot en contra del PP.

La moció expressa el suport als tres encausats, i denuncia l'escassa qualitat democràtica d'un Estat que fa un ús partidista de les institucions judicials i emet judicis polítics contra representants electes per impulsar processos democràtics. També denuncia la judicialització a la qual s'ha vist sotmès el procés polític que es viu a Catalunya des del primer moment. El text aprovat considera que el comunicat del TSJC és inacceptable, tant per l'intent de coaccionar el lliure dret a manifestació de la ciutadania com per les afirmacions inexactes sobre els objectius i els convocants de les concentracions.

A més, la moció referma el compromís de l'Ajuntament de Cardedeu amb el dret democràtic del poble de Catalunya a decidir lliurement el seu futur.

Podeu consultar el text complet de la moció aquí al costat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: