|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 22 de setembre de 2011

Cardedeu amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Del 22 al 29 de setembre.
Cardedeu s'ha adherit, un any més, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra del 22 al 29 de setembre a prop de 130 municipis catalans amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d'evitar l'ús del cotxe a la ciutat a favor de l'ús del transport públic i altres modes de transport més sostenibles.

Sota el lema "Estalvia combustible, regala aire net", la Setmana d'enguany proposa cercar noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini del cotxe particular cap a un transport més sostenible. Agafar el transport públic per anar a la feina, moure's en bicicleta o caminar per anar a comprar en comptes d'agafar el cotxe pot jugar un paper molt important en la salut.

Els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Cardedeu:

• Dilluns 26 i dimarts 27 de setembre, matí
FESTA DE LA MOBILITAT PER A LES ESCOLES
Recorregut amb bicicleta dels alumnes de 5è i 6è de primària per totes les escoles, i fins al parc dels Pinetons.
Esmorzar i activitats de vialitat, seguretat, habilitat i educació ambiental al mateix parc amb la col·laboració de la Policia Local.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: