|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut

Dilluns, 26 de novembre de 2018

"Cardedeu amb la discapacitat", nova jornada d'esport inclusiu

Divendres 30 de novembre, de 9.30 a 13 h, a la pista coberta del parc de Pompeu Fabra. Hi participaran esportistes paralímpics i campions del món de diferents disciplines esportives.

L'Associació Amics d'en Biel ha organitzat una nova jornada d'esport inclusiu per aquest divendres 30 de novembre al matí amb motiu del Dia Mundial de la Discapacitat.

La pista coberta del parc de Pompeu Fabra acollirà diverses activitats organitzades per la Fundació Johan Cruyff, el Club de Tennis Taula de Cardedeu i Hi Som, com bàsquet en cadira de rodes, tennis taula, boccia o batec, entre d'altres. A banda de les esportives, també s'hi farà un taller de xocolata i la xerrada "Posa un discapacitat a la teva vida" a càrrec de Marc Buxaderas.

Els actes són oberts a tothom, i es faran de 9.30 a 13 h. Les escoles Can Manent, Germans Corbella, Les Aigües i Montserrat Montero hi participaran al llarg del matí.

La jornada comptarà amb la presència de diversos esportistes paralímpics i campions del món de diferents disciplines esportives.

Per seguretat de les persones participants, l'avinguda Montells estarà tallada al trànsit de vehicles durant la jornada. Els vehicles es desviaran per altres carrers del barri.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: