|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Turisme

Dimecres, 25 d'abril de 2012

Cardedeu acull una prova del Challenge Intercomarques de cotxes clàssics

La prova, que es farà el dissabte 5 de maig, tindrà un tram urbà i acabarà a la plaça Margarida Xirgu.
Cardedeu viurà el pas d'una prova de regularitat del Challenge Intercomarques de cotxes clàssics el dissabte 5 de maig.

La prova començarà a les 12 h a Sant Andreu de Llavaneres, i arribarà entre les 15 i les 15.30 h al Kàrting Cardedeu. A la tarda, la prova sortirà del Kàrting a les 16 h, farà un recorregut per altres municipis, i tornarà a Cardedeu sobre quarts de 6 de la tarda per fer un tram urbà per la carretera de Dosrius, plaça de la Cançó Catalana, carrer Mare de Déu del Pilar, plaça de Joan Alsina, avinguda d'Eduard Corbella i carrer Trias de Bes. El punt d'arribada és la plaça Margarida Xirgu, i està prevista per aproximadament les 6 de la tarda.

Entre els més de 20 participants, es podran veure Porsches 911 turbo, Fiats 600 Abarth, Renaults 5/12, Golfs Rabbit, Autobianchis Abarth, Fords Escort MKII, Opels Kadett 1800, Bmws 2002, entre d'altres.

La prova ha estat organitzada pel grup d'aficionats cardedeuencs Grup5-Classic Rally i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Cardedeu.

Les persones que vulguin continuar gaudint d'activitats a Cardedeu, poden assistir al tast de cerveses del Montseny que es farà el mateix dissabte 5 de maig, a les 19 h, al Museu. Les entrades es poden comprar a www.carde10.cat (les places són limitades).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: