|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 28 de març de 2014

Cardedeu acull una jornada sobre la compra pública socialment responsable

La generació d'oportunitats de treball per a les persones amb especials dificultats al territori des de la compra pública socialment responsable ha sigut el tema principal de la jornada.
Cardedeu ha acollit aquest dimecres una jornada organitzada per la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cardedeu, en el marc del conveni de col·laboració entre la Diputació i l'Associació Clúster Créixer.

Durant la jornada s'han donat a conèixer les estratègies i eines existents per a la promoció de la compra pública socialment responsable i reflexionar sobre el seu impacte en la generació d'oportunitats de treball per a les persones amb especials dificultats del territori. Tot plegat per tal de potenciar l'ocupació d'aquests col·lectius.

A l'acte hi han assistit tècnics municipals, representants d'empreses d'inserció i centres especials de treball, i personal tècnic de la Diputació. També hi ha hagut un intercanvi de bones pràctiques i experiències de diferents ajuntaments del Vallès Oriental.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: