|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 27 d'abril de 2017

Cardedeu acull el lliurament dels premis de la primera edició del Premi Lismivo

El certamen reconeix les empreses del Vallès Oriental que han impulsat la inserció laboral de persones amb discapacitat, organitzada per la Xarxa Lismivo.

L'empresa Dara Pharma, fabricant de maquinària per a la indústria farmacèutica amb seu a Granollers, ha guanyat la primera edició del Premi Lismivo que distingeix les empreses que promouen l'accés a l'ocupació de persones amb discapacitat. El lliurament de premis s'ha fet aquesta setmana a Cardedeu.

Dara Pharma ha estat l'empresa que ha rebut més puntuació a partir de paràmetres com el percentatge de persones amb discapacitat contractada, el grau de discapacitat que presenten aquests treballadors, la durada dels contractes que s'efectuen i les seves edats, entre d'altres.

A més del premi, la Xarxa Lismivo ha lliurat el distintiu d'empresa socialment responsable a cinc empreses més de la comarca: Hidrocolor de Llinars del Vallès, Decathlon de Mollet, Arkema Química de Sant Celoni i Montajes y Servicios Industriales Guicar.

Lismivo és una xarxa que agrupa administracions i entitats del Vallès Oriental amb el paraigües del Consell Comarcal, i que té com a objectiu garantir el dret a la igualtat d'oportunitats i tracte de les persones amb discapacitat a través de l'ocupació.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: