|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Diumenge, 14 de juliol de 2013

Cardedeu acull l'entrega de distincions Viles Florides 2013

Presidiran l'acte l'alcaldessa i el conseller d'Agricultura.
Cardedeu serà la seu del lliurament de distincions Viles Florides 2013 que tindrà lloc el dilluns 15 de juliol, a les 18 h, al Casal de la Gent Gran de Cardedeu. L'acte estarà presidit per l'alcaldessa, Calamanda Vila i pel conseller d'Agricultura, Josep Ma. Pelegrí.

Viles Florides entregarà les distincions de la seva segona edició. El programa, impulsat per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, distingeix els municipis que demostren una bona gestió i plans de millora en aspectes com la conservació i millora del seu patrimoni vegetal, la gestió sostenible dels espais verds urbans i l'impuls d'activitats d'educació ambiental i dinamització econòmica i turística a l'entorn d'aquests espais.

A l'acte també hi intervindran el president de la CHOC, Jordi Rodon; el cap de l'àrea de Comerç del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Josep Almirall; el subdirector de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), Patrick Torrent i el president del Jurat, Pere Cabot.

A l'edició d'enguany participen: Cabrils, Cardedeu, Figueres, Montellà i Martinet, Premià de Dalt, Roses, Santa Fe del Penedès, Sant Hilari Sacalm, Sant Joan de les Abadesses, Santa Susanna, Senan, Sitges, Vallgorguina i Vilassar de Mar.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: