|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dijous, 2 de juliol de 2009

Cardedeu, meta volant del Tour de França 2009

El Tour de França passarà per Cardedeu el dijous 9 de juliol, travessant tota l'avinguda del Rei en Jaume provinent de Llinars i en direcció Granollers.
l gran atractiu del pas del Tour per Cardedeu és la meta volant a la plaça de la Creu, l'única de la comarca. La caravana publicitària passarà a les 14.30 h i els ciclistes entre 15.50 h i 16.10 h, segons els organitzadors.

L'etapa que passarà per Cardedeu surt de Girona i arriba a Barcelona, amb un total de 181,5 km. Es tracta d'un esdeveniment històric per Cardedeu, ja que el Tour de França és el tercer esdeveniment esportiu més important del món, després dels Jocs Olímpics i del Mundial de Futbol. La prova ciclista es retransmet per televisió a 180 països, 168 dels quals en directe, i mou un total de 2.500 vehicles i 4.500 persones.

El pas del Tour per Cardedeu comportarà importants afectacions en la mobilitat i en la circulació de vehicles dins el municipi, així com en les entrades i sortides de Cardedeu. A partir del dimecres 8 de juliol a les 8 del matí no es podrà aparcar en tota l'avinguda del Rei en Jaume. Aquesta avinguda quedarà tallada al trànsit de vehicles i persones de les 13 h i fins a les 17 h del 9 de juliol. El mateix dijous 9, i a causa del tall, la circulació nord-sud i sud-nord pel municipi quedarà aturada. De 13 h a 14 h es permetrà el pas de vehicles per l'av. Àngel Guimerà - carretera de Dosrius, i per l'av. Onze de Setembre de manera intermitent. Els vianants podran travessar l'av. del Rei en Jaume pel pas soterrat situat a l'alçada de la plaça de la Cançó Catalana.

A més, els contenidors d'escombraries de l'avinguda del Rei en Jaume es desplaçaran uns metres del 7 al 10 de juliol de manera temporal, ja que l'organització ens obliga a deixar neta d'elements l'avinguda.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: