|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dissabte, 11 de desembre de 2010

Cardedeu, Cànoves, Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor formalitzen l'àrea comuna de taxis

Els ajuntaments de Cardedeu, Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor i Cànoves i Samalús han signat aquesta tarda un conveni per a la prestació conjunta del servei de taxi.
Amb aquesta mesura impulsada des del consistori de Cardedeu, les divuit persones titulars de les llicències de taxi dels quatre municipis podran treballar en qualsevol d’aquests quatre termes municipals. Els taxistes veuran així incrementades les seves possibilitats de treball, ja que de manera coordinada podran agafar clients en aquesta àrea comuna sense veure restringida la seva zona d’actuació al terme municipal de procedència. També s’unificaran totes les tarifes i no es descarta que en un futur proper es pugui instal•lar una centraleta única per optimitzar encara més la gestió del servei als usuaris. Actualment hi ha 11 llicències de taxis a Cardedeu, 3 a Sant Pere de Vilamajor, 2 a Sant Antoni de Vilamajor i 2 més a Cànoves i Samalús.

L’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, ha declarat “estem molt satisfets amb la firma d’aquest conveni perquè suposa una millora del servei i de les prestacions pels ciutadans de tots els municipis implicats” i ha deixat ben clar que l’aposta per la supramunicipalitat del servei no acaba aquí: “el nostre objectiu és que en un futur proper també se sumin a l’àrea comuna altres municipis veïns com Llinars o la Roca del Vallès”, ha apuntat Vila. L’alcaldessa de Cardedeu també ha aprofitat l’oportunitat per destacar que “la mancomunació de serveis entre municipis veïns és una oportunitat per poder optimitzar recursos públics sense rebaixar la qualitat dels serveis” i ha pronosticat que “serà una tendència molt a l’alça vist els problemes financers que arrosseguen la majoria d’ajuntaments”.

Un cop signat el conveni s’enviarà a la direcció general de Transports de la Generalitat perquè doni l’autorització final a la creació de l’àrea comuna de taxis, que s’espera que comenci a ser operativa durant el primer trimestre de l’any vinent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: