|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Igualtat

Dimecres, 29 de juny de 2016

Cardedeu, amb la reivindicació dels drets LGTBI

Amb el lema "Estima com vulguis" s'han organtizat diversos actes.
L'Ajuntament de Cardedeu s'ha sumat, per segon any consecutiu, a la diada del 28 de juny per l'alliberament LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intesexuals) amb actes que han comptat amb una bona participació de la ciutadania.

Els actes, amb el lema "Estima com vulguis" van començar diumenge 26 de juny amb un espectacle de conta-contes per a infants. En un ambient familiar es van explicar contes on el respecte a la diversitat va ser el fil conductor. Després de berenar es va fer una pintada popular d'un pas de zebra amb els colors de la bandera de l'arc de Sant Martí, símbol de la lluita pels drets de les persones LGTBI. Un cop més, la canalla va ser la protagonista i va posar color a l'asfalt del centre del poble.

El mateix 28 de juny s'ha penjat la bandera multicolor al balcó de l'Ajuntament, i a la tarda, Hug Lucchetti, regidor d'Igualtat, ha llegit el manifest institucional amb veïns i veïnes de Cardedeu. S'ha recordat que, tot i els avenços en la igualtat formal, queda molta feina a fer per a la igualtat real. També s'ha fet explícit el compromís de l'Ajuntament amb els drets de les persones LGTBI.

L'agenda d'actes finalitzarà amb la projecció de la pel·lícula ‘Carol' al cinema Esbarjo-Verdi des de dijous fins diumenge, un film que explica la relació entre dues dones molt diferents en la dècada de 1950.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: