|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut pública

Divendres, 27 de maig de 2016

Cardedeu, amb el Dia Mundial Sense Tabac

El dilluns 30 de maig al matí, les persones que ho desitgin podran rebre informació i atenció personalitzada per professionals especialitzats a la plaça de Sant Corneli.
Cardedeu s'adhereix a la celebració del Dia mundial sense Tabac amb una taula informativa a la plaça de Sant Corneli el dilluns 30 de maig, de 10 a 14 h, aprofitant l'afluència de persones pel mercat setmanal. La parada comptarà amb professionals de la sanitat que donaran informació i faran atenció personalitzada a totes aquelles persones que vulguin deixar de fumar o bé fer alguna consulta relacionada amb el tabaquisme i la salut.

El Dia Mundial sense Tabac, que se celebra cada 31 de maig, té enguany el lema "Prepara't per a l'envasat neutre", escollit per l'Organització Mundial de la Salut (OMS). Aquest organisme fa una crida a tots els països perquè es preparin per a l'empaquetat neutre dels productes de tabac, una important mesura que disminueix l'atractiu dels productes de tabac, restringeix l'ús dels paquets com a suports per a publicitar i promoure el tabac, limita l'empaquetat i etiquetatge enganyosos i augmenta l'eficàcia de les advertències sanitàries.

El consum de tabac és la primera causa de pèrdua de salut i de mortalitat prematura i evitable. És un dels factors de risc més importants de les principals malalties cardiovasculars i respiratòries cròniques, així com d'un nombre important de càncers. A més, l'exposició passiva al fum ambiental del tabac incrementa el risc de càncer de pulmó en les persones no fumadores i d'altres malalties del sistema respiratori, sobretot en els infants.

A l'àmbit de Salut pública d'aquest web, que podeu consultar aquí al costat, hi ha informació, material i enllaços interessants per obtenir més informació respecte als components del tabac i com deixar de fumar.

Imatges

Més Informació
Enllaç Dia Mundial sense Tabac 2016

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: