|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Eficiència energètica

Dijous, 11 d'octubre de 2012

Canvis en l'enllumenat al Pavelló Municipal d'Esports per millorar-ne l'eficiència energètica

L'actuació permetrà assolir un estalvi energètic en les instal·lacions d'enllumenat de gairebé el 40 % respecte el consum convencional.
La regidoria de Manteniment d’edificis i Eficiència energètica ha dut a terme una actuació a l’enllumenat del pavelló municipal amb l’objectiu d’aconseguir un major estalvi energètic.

L’actuació consisteix en la substitució de les reactàncies electromagnètiques (una part dels llums fluorescents) per reactàncies electròniques (de menor consum) a l’enllumenat interior del pavelló. Aquesta actuació suposarà un estalvi de 4000 kWh/any.

D’altra banda, a la zona enjardinada de la pista coberta s’han substituït, a més, les llumeneres exteriors existents, amb làmpades de 250W (de Vapor de mercuri), per noves làmpades de 35W (d’halogenurs metàl·lics). Això permetrà assolir un estalvi de 9000 kWh/any.

Aquesta actuació l’ha finançat, en un 22 %, l’Institut Català de l’Energia, a través d’una subvenció d’estalvi i eficiència energètica concedida a l’Ajuntament de Cardedeu.

Aquests canvis permetran, en les instal•lacions d’enllumenat, un estalvi energètic del 37 % respecte el consum d’energia convencional.
Informació relacionada
Equipaments
Relacionat Pavelló municipal d'esports

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: