|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Divendres, 20 de maig de 2016

Canvis en el procediment d'alta del Padró Municipal

L'objectiu és garantir aquest dret a tota la població i, a la vegada, adequar-se a la modificació de la llei.
L'Ajuntament de Cardedeu ha modificat els criteris i la documentació que cal aportar per empadronar-se per tal de garantir a aquest dret a tota la població, i adequant-se a la modificació de la llei que regula les bases de règim local, i concretament, l'empadronament.

El padró ha de ser un mecanisme d'inclusió i convivència, per tant, un instrument per garantir els drets i deures dels ciutadans i ciutadanes del municipi, facilitant els drets universals fonamentals com la salut i l'educació, i en cas de persones immigrades sense permís de residència, poder acreditar el temps de residència a l'Estat Espanyol per poder regularitzar la seva situació. D'aquesta manera, s'evitarà la discriminació de les persones més vulnerables, persones sense sostre o persones que viuen en habitatges sense subministraments bàsics.

Per tal de garantir aquest dret, seran admesos altres documents en cas que la persona no pugui presentar aquells que legitimen l'ocupació de l'habitatge, com factures de subministraments de llum, aigua, etc., a nom de la persona interessada. Amb la modificació, es facilita també la possibilitat de l'empadronament sense domicili fix, per aquelles persones que estiguin en situacions més vulnerables d'exclusió residencial.

Per a més informació cliqueu a l'enllaç situat aquí al costat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: