|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimarts, 22 de gener de 2013

Canvis de mobilitat al barri de La Riera

La majoria de carrers passaran a ser de sentit únic. Les modificacions s'han previst d'acord amb les demandes dels veïns.

El barri de La Riera tindrà una reorganització de la mobilitat. La majoria de carrers passaran a ser de sentit únic (alternativament), i hi haurà un eix central de doble sentit de circulació que vertebrarà el barri (carrer Ponent). A la dreta d'aquestes línies hi trobareu un plànol amb les modificacions previstes.

Està previst que els canvis de sentit i els treballs previs i posteriors per completar la senyalització horitzontal i vertical es puguin dur a terme a mitjans de febrer. Tot plegat permetrà pacificar el trànsit al barri de La Riera, així com evitar les maniobres que fins ara es veien obligats a fer alguns vehicles.


Disseny consensuat amb els veïns

Aquestes modificacions s'han previst a partir de la petició dels veïns del barri, que van demanar millorar la circulació a la zona. La Policia Local va desenvolupar un estudi, que va adaptar-se posteriorment per tal d'incloure les propostes de modificació que havien aportat els veïns (sempre que fossin viables).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: