|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dilluns, 18 de juny de 2012

Canvien els horaris de tren i millora la connexió amb la UAB

Les modificacions, que han entrat en vigor aquest diumenge, permeten reduir el temps total de trajecte als usuaris que es dirigeixin a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Des del 17 de juny Cardedeu està millor connectat amb la Universitat Autònoma de Barcelona per via ferroviària. En el marc del procés de millora de la qualitat del servei de Rodalies de Catalunya, s'ha fet una reordenació d’horaris que inclou el canvi de les hores de pas dels trens de la R8 (la línia que uneix Granollers Centre amb Martorell passant per la Universitat Autònoma) en sentit Vallès. Aquesta modificació permet reduir el temps d’espera dels usuaris que facin transbord amb la R2 nord en direcció a Sant Celoni. Aquest transbord és molt utilitzat pels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La reordenació d’horaris modifica lleugerament el pas de trens per l’estació de Cardedeu (podeu consultar els nous horaris als documents adjunts) i redueix el temps de trajecte fins a Barcelona en uns dos minuts de mitjana. Aquestes variacions horàries permetran als usuaris del BUC (Bus Urbà de Cardedeu) tenir més marge per fer transbord, tant en el cas d’arribar del tren i agafar el bus com a l’inrevés.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: