|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 14 de gener de 2014

Campanya per reduir l'abandonament de trastos al carrer

L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya de civisme per reduir i evitar l’abandonament de trastos vells i voluminosos a la via pública, una mala pràctica que es repeteix en alguns punts de Cardedeu. Amb l’objectiu de conscienciar la població, durant les festes s’han repartit cartes informatives a totes les llars, on es recorda que no està permès deixar trastos al costat dels contenidors sense previ avís. Juntament amb la carta, s’han distribuït imants per a la nevera i targetes amb els horaris i el tipus de residus que es poden portar a la deixalleria.

A més, al llarg d’aquest mes de gener, es faran inspeccions a la via pública i es col·locaran adhesius als trastos abandonats, com el de la imatge adjunta. Aquesta setmana s’ha fet la primera inspecció, i s’han detectat 9 abandonaments de diversa tipologia, com matalassos, una nevera desballestada, mobles, fustes o plantes.

D’altra banda, s’ha fet un seguiment dels principals punts on es detecten abandonaments. Un agent cívic que treballa a peu de carrer s’encarrega de fer-ne el seguiment, el control i la identificació.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: